splash
Welkom
Mijn naam is Birgitte de Vries en ik ben Orthomoleculair therapeut, PNI-therapeut en psycholoog.
Op dit ogenblik neemt Breinbewust geen nieuwe patiënten in behandeling!
 

Anti-Allergie Coaching Programma

Heeft U last van hooikoorts, zonne- of warmte allergie, of voedingsallergieën dan kunt U meedoen aan het speciale Anti-Allergie Coaching Programma (AACP).
Dit zijn vier afspraken binnen een maand, van ieder 1 uur.

De opbouw is als volgt:

  1. Bij de eerste afspraak doen we een uitgebreide anamnese om Uw klacht, voedingspatroon en leefgewoontes vast te stellen. U krijgt alvast enkele tips mee naar huis.
  2. Naar aanleiding van de eerste afspraak, bespreek ik met U een individueel voedingsadvies en krijgt U eventueel één of meer supplementen voorgeschreven. Ook bespreken wij hier meerdere factoren die invloed kunnen hebben op uw allergie. Hierbij valt te denken aan bijvoorbeeld: kledingstoffen, wasmiddelen en zepen maar ook bijvoorbeeld werken in een omgeving met airconditioning.
  3. Tijdens de derde afspraak gaan we ons vooral richten op ontspanning, aangezien stress een zeer negatieve invloed heeft op het immuunsysteem. We gaan verschillende methoden van ontspanning bespreken en ik neem een aantal oefeningen met U door. Hierbij maak ik gebruik van de hart-coherentiemeter.
  4. De vierde afspraak staat in het teken van een evaluatie van Uw ervaringen en zo nodig een aanpassing in de adviezen die eerder zijn gegeven.

De totale kosten bedragen €225 euro.
Deze kosten worden in de meeste gevallen vergoed door Uw ziektekostenverzekering. Zie tarieven en vergoedingen.

Mocht u er prijs op stellen, kunt u contact met mij opnemen, zodat ik eventueel de vergoedingen voor u kan nakijken.